maanantai 27. elokuuta 2012

Goog Girls Go To Heaven, Blonde Girls Go Everywhere!


Turhan asiallinen?
Ou rait. Tiistai illalla oltiin sitte Carinan kans Chantillyssä jossain "dress for less" -liikkeessä. Ja löysin sieltä ihanan pikkumustan jee!



Keskiviikkona  vein Jasminen verikokeisiin, ku hänellä oli ollut mahakipeä jo kauemman aikaa..Sitte käytii Jaden kans Mallilla. Ja iltapäivästi hengasin Anneten kans, meinattii
mennä poolille, mutta alko sataa. Joten hookahia ja sit mentii mässäilee Burger Kingiin ehhe.



Torstai oli lässynlää päivä: kuskailin likkoja ja sit ko jäin yksin ni menin poolille mooooneksi tunniksi ottaan aurinkoa! Illalla hengailin merjan kans, tehtiin ruokaa ja katottiin political animals jejee! Oikeesti se on yli hyvä sarja!

Perjantaina oli Äitin synttärit tuitui <3 <3 <3

Minä taasen olin ahkera: siivosin, tein ruokaa ja kuskasin tytsyjä! Illalla sitten ansaitusti BAILA BAILA! Aloteltiin ja laittauduttiin Anneten luona, ja lähettiin sit kohti Washington DC:tä, ja ultrabaria.




  Clubille sisälle oli melkonen jono, mutta koska oltii sexyjä blondeja muijjia korkkarit jalas, ni portsari tuli hakee meiät vippijonoon!!! Eli päästii heti jonottamatta sisälle jeejee! Tuola baarissa oli 5 eri kerrosta ja 4 tanssilattiaa, jossa jokasessa soi erityylinen musa, jokaselle jotain! Päästiinhän me toki vip -loungeenkin ja ilmasia juomia ;) Ei mikää turha reissu!




Good girls go to heaven, blonde girls go everywhere ;)




 







 


Lauantai olikin sitten kunnon koomapäivä..
Meinas vähän koti-ikäväkin iskeä iltasella, kun vietin iltaa yksin kotona. Mutta hetken murehdittuani otin sitte itteeni niskasta kiinni ja tein hyvää ruokaa itelleni ja pistin pari hömppätyttöleffaa pyörimään! Olo parani kummasti hyvän ruuan myötä :D Sweet potato fries, lohipurilainen ja salaattia nams! Leffan kans sitten vähä popcornia ja suklaata. Katoin Meangirls ja Midnight in Paris leffat haha!

Sunnuntaina käytiin Jaden ja Victorian kans Tysons Cornerilla shoppailees, mutta minä säästin rahojani ja ostin vaa tarpeellisen; eli vyön 4dollarilla haha..
Merjalla sunnuntaina häät jossain tuola kaukana. Hengailin taas mun fairy godmotherin Anneten kans illasta ja ku tulin kotiin ni tytöt jo täpisi ekasta koulupäivästä!

Tänään siis tytöt alotti koulun :)
PS. mulla on hirweee ikävä mun Ronttia ko se on Meksikossa bailauslomalla..... Onneks se tulee jo keskiviikkona takas jeje<1234567890+

1 kommentti: