tiistai 21. elokuuta 2012

So, so what? I'm still a rock star ;)


 Jebouuu.

Perjantai_aamu oli kunno down fiilis huoh, tyttöjen helvetin kova_ääninen kaveri oli täälä ja desibelitaso oli pikkasella korkeella, meinas vähä ahdistaa! Onneks MIRVA<3 oli off ja tuli pelastamaan mut. Kävästiin poolilla ja sit ku oltii tarpeeks makoiltu ni lähettiin Mallille katteleen ja syömään. Ja tietty piti käydä Sweet frogissa ennenku Rontti lähti ajeleen kotia :)
Illalla sitten vähä punkkua, ja menin Serbialaisten luona käymäs. Juotiin yli hyvää sangriaa nam! Meni vähän myöhälle, kun lauantaina piti kuitenki herätä 7ltä tallille hehe

Tosiaan lähettiin aikasin maastoileen Merjan kans, oli ihan mahtava ilma!! Joe ja Nick on mitä parhaimpia maastoheppoja, ne menee läpi mistä vaan haha! Täälä on niin mahtavat maastot, ihania maisemia, mentiin pitkin kapeita polkuja, tiellä, vedessä, ojien ja puunrunkojen yli tms. Välillä oli tosi jyrkkiäkin kohtia mistä mentiin. Suorilla päästeltiin toooosi lujaa jejee! Nick on vähä hitaampi käynnissä, kun mitä Joe on.. Mutta toi polle kiihtyy nollasta sataan sekunnis, saadaan heti laukassa Merja ja Joe kiinni. Tossa nyt jotain kuvia meiän maastolenkin varrelta, en jaksa niitä nyt mitenkää järjestykseen laittaa hehee.. Mentiin joku nätti ~25kilsaa.


















Iltapäivällä sitten hengailin sit Anneten kans ja myöhemmin Aleksin kans. Kävästiin Mallilla pikasee ja mentii Anneten luo vähä Hookahia hehee. Annette teki jonku ihme psykologisen testin mulle ja Aleksille haha.. Nuo ei oikeen tykänny mun Yo Nigga -musiikkivalinnoista perrrhana!..

Lauantai_iltana sitte juotiin vodkaa Serbien kans ja ........... hehe oli hauskaa ja randomia vähäc..

Sunnuntaina kummityttöni sai kasteessa nimen ; Lumina Anna Adolfiina <3 <3 <3


Päivällä lähettiin Merjan ja Jasminen + koirien kans Great Fallssiin vähä patikoimaan. Tietenki alkoi satamaan heti.. Aluksi oltiin ihan et "FEEL THE RAIN ON YOUR SKIN ahhh" ihana pieni virkistävä sadekuuro,mutta se kuuro kestiki koko helvetin ajan ja sitte vähä ukkostikin.. Oltiin ihan litimärkiä ko päästiin takas.. Pitkän kuuman suihkun ja kuivattelun jälkee lähettiin Anneten kans Tysons Cornerille ikkunashoppaileen :)

Maanantaina mua ei oikeen kiinnostanu mikään,maha pipi, niimpä käväsin hakee keksitaikinan ja tein hyviä keksejä.. Illalla Annette raahas mut salille katteleen komeita miehiä ja treenaamaan, joka oli ihan hyvä ku olin syöny niitä cookieta muutaman haha..

"Cool story bro. tell it again"haha haluun tollasen paidan!!


Tänään oltiin taas maastoilemassa  Merjan kans, kun hänellä oli vapaata töistä. Nyt ei menty ihan niin pitkää matkaa kun lauantaina, on tosi kuuma taas.

Mun tuleva talo vissiin. Päätettiin Merjan kans että sielä asuu joku komea miljonääri-isä, ja vielä komeempi perijä-poika. Eli muutetaan sit tonne yhessä, iha jees suunnitelma? ;)

2 kommenttia:

  1. Ihanaan paikkaan oot iida päässy! oon niin kade.. :) tykkään sun kirjotustyylistä myös!:)

    VastaaPoista
  2. määä tiiän! täälä on niiiin ihanaa :) hehe kiitos, tää nyt on tällänen puoliks läppä koko blogi, muttaku ei jaksais aina feisbuukkiin päivittää ni saa ne lukea keitä kinostaa :)..

    VastaaPoista