tiistai 4. syyskuuta 2012

Life Is Good!

Sorry, en oo kerinny/jaksanu päivitellä blogia hetkeen.

Noh alkuviikosta tein samaa ku yleensä; ratsastelin, lenkkeilin, auttelin Merjaa,kuskasin tytsyjä, otin aurinkoa, hengailin kaverien kans tms.

PAITSI mun fuckingpieceofshit auto hajos matkalla ku oltii viemäs sitä korjaamolle! Saakeli, se tunne ku kojelaudalle syttyy kaikki valot ja ratti ei enää käänny jajaja autoja tulee takana tiellä hyihyi! Merja meni omalla autollaan edellä ja onneks huomas että mun auto jääty haha.. Siinä sitte venailtiin jonku aikaa hinaajaa, joka vei auton sitte korjaamoon.. Auton hajoamisen kunniaks mentiin sit syömään hyvään ravintolaan! Aamupäivisin hengailin sitten mun serbikavereiden kans, käytiin mallilla ja vein niitä tallille mun kans :)

Perjantaina illalla herkuteltiin Merjan kans ja katteltiin leffaa. Syötiin thai-ruokaa ja sitte kesken leffan rupes niin kovaa tekemään mieli hyväskää ni kipasin hakeen 7elevenistä meille jätskiä hihi :)

Lauantaina aamupäivästä olin vähä surku ku eräs teki mulle oharit, mutta onneks Mirva tuli taas pelastaan päivän!! Lähettiin Mirvan kans Washington DChin vähän katteleen ja vähä extempore hullutteleen hahahah. Tyttö sä oot timanttiii ;)







Sunnuntaina lähettiin sitten Merjan, Jasminen, Jaden ja Devinin kans Ocean Cityyn biitsille!!! Aijje ku oli ihana paikka! :) Sielä ihan rannan tuntumas uiskenteli ja pomppi delfiinejä isoina parvina! Jotain ihan mieletöntä! En vaa tajunnu jotenki ottaa yhtää kuvia....



Sunnuntaina illalla kun päästiin kotia, ni oli mahtavat ilotulitukset maanantaisen Labor dayn kunniaksi. Oli tosi mieletöntä!Omalta takapihalta kattoa niitä mahtavia välähdyksia.Vähän isommat ilotulitukset kun ikolanlarvassa tai suolaistentiellä uutenavuotena ;)



Sunnuntaina vielä illalla lähin bailabaila Serbialaisten Good bye-partyihin.. Hahah, oli megahauskaa! meno oli tosi "korkeella" ;)

Maanantaina aamusta lähettiin Anneten kans ajeleen jonnekkin Annapolikseen päin, Jacobin, Anneten kaverin jahdille. Oli aivan sairaan ihana päivä! Ajettiin veneparkkiin sellaselle rauhalliselle paikalle, missä muitakin veneilijöitä hengaili. Auringon palvontaa,juomia, ruokaa, hyvää seuraa ja uimista meressä!

 





Kuten kuvista näkyy, niin saatiin pari kertaa kunnon sadekuurot niskaan, mutta rakastan sitä että täälä jos sataa, niin se yleensä kertaa max 5min ja sitten on taas aurinkoa! <3
Vietettiin niin ihana Labor day haha! Jacob oli varannu meille yli hyviä juomia ja ruokia picnic tyyliin. Oltiin tosiaan koko päivä tuola boatilla, ja sitteku päästiin takas satamaan, halus Jacob tarjota meille illallisen ylkkä hyväs seafood ravintolas!NAMS! :)

Tänään oli sitte paluu "arkeen", Merjalla oli vapaa pv, niin siivottiin koko talo ja käytiin postissa ja kaupas. Saattaapi olla että treffaan tänään vielä yhtä kaveria, we'll see ;:)


SIINÄ.

2 kommenttia: