perjantai 17. elokuuta 2012

Enpä oo tehny tällä viikolla mitään kovin erikoista, haittaakse? Kirjotan ny kuitenki teille silti päivityksen ehanaa!

Oon hengaillu poolilla ja tehny perusjuttuja; käyny postissa, tehny ruokaa, kuskannu tyttöjä sinne tänne. Sit vain oleskellu suurimmaksi osaksi.

Maanantaina tapasin kyllä YBER IHQun muijjan, Mirvan! Kävästii syömässä all u can eat buffetis ( sopiva paikka meille haha) Mirva on kans täälä au pairina, mutta vähä kauempana, Manassasissa.

Tiistaina oltiin aamusta tallilla, ratsastelin Nickillä ja Jasmine ratsasti Joen. Nickin omistaja varotteli, että kuinka tuo polle on vaikea saada kiinni tarhasta, ja että satula on vaikea saada selkään tms, noh ei mulla onneksi ollut mitään ongelmia :) Nick käyttäytyi oikein mallikkaasti. Mutta huomaa ettei Nickillä oo menty paljo kentällä, se ei osaa kävellä aluksi suoraan.. Ja laukassa se menee ihan mistä sitä huvittaa. Mutta onneks mä tykkään haasteista!


Nick, rankan treenin jälkee!
Devin ja Jade ft. Bella ja Haley.
 Tallijuttujen jälkeen lähettiin Jaden ja Devinin kanssa uittaan koiria, yli kauniille paikalle Potomac Riverille. Ahh niitä maisemia! Se oli iha niinku jossai Amazonilla ois ollu haha.. Sielä vedessä oli simpukoita tuitui!

Neyna nössykkä ei halunnu uida.



Amazonilla tms?

In da Potomac River
Tiistai iltana käväsin sitte Anneten luona moikkaamas sen vierasta, ja siitä menin hakemaan Anan ja Anan boifrendin Nikolan, mentiin vähä shoppaileen. Ana on tosi mukava muijja ja työskentelee sielä poolilla missä käyn. Kaikki noi life guardit jokka on töissä täälä pooleilla on Serbiasta.

Keskiviikkona Jadella oli työhaastattelu SWEET FROGIIN nam, joten lähin viemään sitä sinne, ja istuskelin sitte siitä terassilla Bella- puppyn kans ja söin vähä frozen jogurttia. Aika hyvin keräsin huomiota ton koiranpennun kans haha ;) Jaden fakin haastattelu kesti jonku 2tuntia huoh!!.. Iltapäivällä menin sitte juoksulenkille ja kävin moikkaas Anaa toisella poolilla, missä hän työskenteli yksin.
Bellan kans herättämäs huomiota ;)
Bella ottaa lepiä
Torstaina menin tallille ja ratsastin vaihteeksi Joen, päästeltiin tuola MÄLYTTÖMILLÄ niityillä.. En oo koskaan menny hevosella vielä noin lujaa mitä nytten, oli ihan mahtava tunne! Sitten yhen talon pihalla kasvatettii niitä valkosia kyyhkysiä ja ku laukattiin nii että tanner tömisi ni ne linnut pölähti lentoon hehe oli aika hienon näköstä! Oikeesti ette voi ees kuvitella kuinka paljo täälä on tilaa mennä!

Oli taas kuuma päivä ja aurinko porotti, niin menin ottaa aurinkoa ja jutskaileen Anan kans poolille, taas.




Tänään on iskän synttärit <3 Vähän haikee olo kun ekaa kertaa ei pääse antamaan onnittelu -halausta mun rakkaalle iskälle!
Neste Oil -rallista aikoinaa otettu picture :)

1 kommentti:

  1. haha tallasia vanhoja laskeja ku ollaa nii pakko syya kaikkee mita eteen tuuaan!!!!
    oot saaki kyl aika yyyber ihku ihihihihihiihih! ;))

    VastaaPoista