perjantai 10. elokuuta 2012

Everybody’s lookin’ forward to the weekend!

 Maanantai oli sellanen löllöttely-päivä! Tein perusjutut - Jasminelle eväät, ja vein sen jalkkikseen, kävin kaupas ja postis tms.
Päivällä oli ihan sika kuuma, mut mentiin silti juoksulenkille Haleyn kans. Sen jälkeen ois mieli tehny mennä poolille, mut en jaksanu hehe.

NAM!!
Haley :)











Iltapäivällä mentii sitten Jaden kans herkuttelemaan omomomonomomn! Sweet Frog, frozen yogurt -paikkaan OIKEESTI jotain niin parasta! Niitä makuja oli miljoona ja toppingseja oli vielä enemmän, sit sai valita minkä kokosen kipon halus ja ottaa nii paljo kaikkia mitä halus ja se maksettiin niinku sen painon mukaan, ja oli semi halpa vaikka otettii iha sikana!

Sen jälkeen mentiin Target kauppaan kierteleen, Bella puppy oli myös meidän joukos kärryissä haha. Loppuillasta datailtiin Jaden kans ja pidettii hauskaa!

Bella passed out.
Tiistai oli vähä samankaltanen päivä ko maanantai hehee. Kävästiin tallilla, mentiin ilman satulaa. Ko sieltä päästii ni kuskailin tytsyjä omille teilleen. Illalla kävin oikee kunnon juoksulenkillä Haleyn kans... Vaikka oli jo lopuksi hämärää ni silti ihan sairaan kuuma. Meinattiin molemmat, minä ja koira läkähtyä ku päästiin kotia hehhe.



 
Uljas ratsuni Joe!
















 Keskiviikko oli kunnon syöppöpäivä taas haha. Mentiin Jaden ja sen boifrendin Devinin kans syömään Manassasiin (?) Golden crowniin. Paras buffetti pleissi tähän mennes!! Sielä oli oikeesti ihan kaikkee ruokaa, ja oli poka halpa!

RUOKAAA!!!11
Cheese cake, vaahtokarkkii, browniessii, sorbettii
Lisää suklaapäällysteisii mansikoita,vaahtokarkkeja, omena pie,
suklaakakkuu, banana budding, lime pie namnam!
Ilonen Jade ft hattara
ahhh



















Iltapäivällä tapasin toisen au pairin, Carinan. Carina on Saksalainen ja asuu nytten Ashburnissa ( tossa lähellä). Kävästiin Mallilla, Platos closet -kaupas ja tietenki sweet frogissa jogurteilla.

Ihan paras päivä taasen.. Ruoka ja hyvä seura tekee mut onnelliseksi! ( Tuun oikeesti 100kilosena täältä takas että Watch out!)




Carina :)

Torstaina oltiin aamulla ratsastamas. Ja kun oltii viety Jasmine jalkkikseen, mentiin Jaden kans poolille. Aurinko paistoi ja oli KUUMA.. Pelleiltiin ja naurettiin koko aika ko oltiin sielä! Ne komeet uimavalvojat varmaa aatteli et ollaan jotai hulluja, ainaki ne kovasti meitä katteli ;) Jade lähti vähä aiemmin ja jätti mut yksin that bitch <3. Noei jäin  iha mielelläni vielä ottaan rusketusta ja lukeen Cosmoa hehe ihanaa. Myöhemmin Annette soitti mua sen kans kaupoille ja lenkille. Mentiin shoppaileen ja ostin korvikset, kengät ja halppis mekon. Laitan kuvaa kengistä myöhemmin, ne on super ehanat korkkarit! Nii joo, ostin keskiviikkona kans ihanimmat kengät :s But don't tell my Mom haha.. Tosiaan, ku lähettiin kaupoilta, oli alkanu ukkostaa ihan kauheesti.. Koko taivas oli ihan musta ja oli sikke pimeetä.. Oli pelottavaa :D Mun piti sit vielä heittää Jade myöhään sen boifrendin luo ja oli jännittävää ajaa tuol pilkko pimees ja salamat vaa välähteli!

Nyt perjantaina ollaan(luultavasti) illalla menos Hannelen ja muutaman muun au pairin kans BAILA BAILA Washington DCiin jejee! Elikkäs nyt ettiin jotai vaatetta mulle Jaden kans..

Tänään oli eka päivä ko laiton aamulla shortsien sijasta caprit jalkaan (ko piskottelee vettä ja lämmintä VAIN 23astetta)...

NIIN JA TÄNÄÄN ON MUN BBF ELLIN BIRTHDAY LOVE YOU!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti