maanantai 27. elokuuta 2012

Goog Girls Go To Heaven, Blonde Girls Go Everywhere!


Turhan asiallinen?
Ou rait. Tiistai illalla oltiin sitte Carinan kans Chantillyssä jossain "dress for less" -liikkeessä. Ja löysin sieltä ihanan pikkumustan jee!



Keskiviikkona  vein Jasminen verikokeisiin, ku hänellä oli ollut mahakipeä jo kauemman aikaa..Sitte käytii Jaden kans Mallilla. Ja iltapäivästi hengasin Anneten kans, meinattii
mennä poolille, mutta alko sataa. Joten hookahia ja sit mentii mässäilee Burger Kingiin ehhe.



Torstai oli lässynlää päivä: kuskailin likkoja ja sit ko jäin yksin ni menin poolille mooooneksi tunniksi ottaan aurinkoa! Illalla hengailin merjan kans, tehtiin ruokaa ja katottiin political animals jejee! Oikeesti se on yli hyvä sarja!

Perjantaina oli Äitin synttärit tuitui <3 <3 <3

Minä taasen olin ahkera: siivosin, tein ruokaa ja kuskasin tytsyjä! Illalla sitten ansaitusti BAILA BAILA! Aloteltiin ja laittauduttiin Anneten luona, ja lähettiin sit kohti Washington DC:tä, ja ultrabaria.




  Clubille sisälle oli melkonen jono, mutta koska oltii sexyjä blondeja muijjia korkkarit jalas, ni portsari tuli hakee meiät vippijonoon!!! Eli päästii heti jonottamatta sisälle jeejee! Tuola baarissa oli 5 eri kerrosta ja 4 tanssilattiaa, jossa jokasessa soi erityylinen musa, jokaselle jotain! Päästiinhän me toki vip -loungeenkin ja ilmasia juomia ;) Ei mikää turha reissu!




Good girls go to heaven, blonde girls go everywhere ;)




 







 


Lauantai olikin sitten kunnon koomapäivä..
Meinas vähän koti-ikäväkin iskeä iltasella, kun vietin iltaa yksin kotona. Mutta hetken murehdittuani otin sitte itteeni niskasta kiinni ja tein hyvää ruokaa itelleni ja pistin pari hömppätyttöleffaa pyörimään! Olo parani kummasti hyvän ruuan myötä :D Sweet potato fries, lohipurilainen ja salaattia nams! Leffan kans sitten vähä popcornia ja suklaata. Katoin Meangirls ja Midnight in Paris leffat haha!

Sunnuntaina käytiin Jaden ja Victorian kans Tysons Cornerilla shoppailees, mutta minä säästin rahojani ja ostin vaa tarpeellisen; eli vyön 4dollarilla haha..
Merjalla sunnuntaina häät jossain tuola kaukana. Hengailin taas mun fairy godmotherin Anneten kans illasta ja ku tulin kotiin ni tytöt jo täpisi ekasta koulupäivästä!

Tänään siis tytöt alotti koulun :)
PS. mulla on hirweee ikävä mun Ronttia ko se on Meksikossa bailauslomalla..... Onneks se tulee jo keskiviikkona takas jeje<1234567890+

tiistai 21. elokuuta 2012

So, so what? I'm still a rock star ;)


 Jebouuu.

Perjantai_aamu oli kunno down fiilis huoh, tyttöjen helvetin kova_ääninen kaveri oli täälä ja desibelitaso oli pikkasella korkeella, meinas vähä ahdistaa! Onneks MIRVA<3 oli off ja tuli pelastamaan mut. Kävästiin poolilla ja sit ku oltii tarpeeks makoiltu ni lähettiin Mallille katteleen ja syömään. Ja tietty piti käydä Sweet frogissa ennenku Rontti lähti ajeleen kotia :)
Illalla sitten vähä punkkua, ja menin Serbialaisten luona käymäs. Juotiin yli hyvää sangriaa nam! Meni vähän myöhälle, kun lauantaina piti kuitenki herätä 7ltä tallille hehe

Tosiaan lähettiin aikasin maastoileen Merjan kans, oli ihan mahtava ilma!! Joe ja Nick on mitä parhaimpia maastoheppoja, ne menee läpi mistä vaan haha! Täälä on niin mahtavat maastot, ihania maisemia, mentiin pitkin kapeita polkuja, tiellä, vedessä, ojien ja puunrunkojen yli tms. Välillä oli tosi jyrkkiäkin kohtia mistä mentiin. Suorilla päästeltiin toooosi lujaa jejee! Nick on vähä hitaampi käynnissä, kun mitä Joe on.. Mutta toi polle kiihtyy nollasta sataan sekunnis, saadaan heti laukassa Merja ja Joe kiinni. Tossa nyt jotain kuvia meiän maastolenkin varrelta, en jaksa niitä nyt mitenkää järjestykseen laittaa hehee.. Mentiin joku nätti ~25kilsaa.


















Iltapäivällä sitten hengailin sit Anneten kans ja myöhemmin Aleksin kans. Kävästiin Mallilla pikasee ja mentii Anneten luo vähä Hookahia hehee. Annette teki jonku ihme psykologisen testin mulle ja Aleksille haha.. Nuo ei oikeen tykänny mun Yo Nigga -musiikkivalinnoista perrrhana!..

Lauantai_iltana sitte juotiin vodkaa Serbien kans ja ........... hehe oli hauskaa ja randomia vähäc..

Sunnuntaina kummityttöni sai kasteessa nimen ; Lumina Anna Adolfiina <3 <3 <3


Päivällä lähettiin Merjan ja Jasminen + koirien kans Great Fallssiin vähä patikoimaan. Tietenki alkoi satamaan heti.. Aluksi oltiin ihan et "FEEL THE RAIN ON YOUR SKIN ahhh" ihana pieni virkistävä sadekuuro,mutta se kuuro kestiki koko helvetin ajan ja sitte vähä ukkostikin.. Oltiin ihan litimärkiä ko päästiin takas.. Pitkän kuuman suihkun ja kuivattelun jälkee lähettiin Anneten kans Tysons Cornerille ikkunashoppaileen :)

Maanantaina mua ei oikeen kiinnostanu mikään,maha pipi, niimpä käväsin hakee keksitaikinan ja tein hyviä keksejä.. Illalla Annette raahas mut salille katteleen komeita miehiä ja treenaamaan, joka oli ihan hyvä ku olin syöny niitä cookieta muutaman haha..

"Cool story bro. tell it again"haha haluun tollasen paidan!!


Tänään oltiin taas maastoilemassa  Merjan kans, kun hänellä oli vapaata töistä. Nyt ei menty ihan niin pitkää matkaa kun lauantaina, on tosi kuuma taas.

Mun tuleva talo vissiin. Päätettiin Merjan kans että sielä asuu joku komea miljonääri-isä, ja vielä komeempi perijä-poika. Eli muutetaan sit tonne yhessä, iha jees suunnitelma? ;)

perjantai 17. elokuuta 2012

Enpä oo tehny tällä viikolla mitään kovin erikoista, haittaakse? Kirjotan ny kuitenki teille silti päivityksen ehanaa!

Oon hengaillu poolilla ja tehny perusjuttuja; käyny postissa, tehny ruokaa, kuskannu tyttöjä sinne tänne. Sit vain oleskellu suurimmaksi osaksi.

Maanantaina tapasin kyllä YBER IHQun muijjan, Mirvan! Kävästii syömässä all u can eat buffetis ( sopiva paikka meille haha) Mirva on kans täälä au pairina, mutta vähä kauempana, Manassasissa.

Tiistaina oltiin aamusta tallilla, ratsastelin Nickillä ja Jasmine ratsasti Joen. Nickin omistaja varotteli, että kuinka tuo polle on vaikea saada kiinni tarhasta, ja että satula on vaikea saada selkään tms, noh ei mulla onneksi ollut mitään ongelmia :) Nick käyttäytyi oikein mallikkaasti. Mutta huomaa ettei Nickillä oo menty paljo kentällä, se ei osaa kävellä aluksi suoraan.. Ja laukassa se menee ihan mistä sitä huvittaa. Mutta onneks mä tykkään haasteista!


Nick, rankan treenin jälkee!
Devin ja Jade ft. Bella ja Haley.
 Tallijuttujen jälkeen lähettiin Jaden ja Devinin kanssa uittaan koiria, yli kauniille paikalle Potomac Riverille. Ahh niitä maisemia! Se oli iha niinku jossai Amazonilla ois ollu haha.. Sielä vedessä oli simpukoita tuitui!

Neyna nössykkä ei halunnu uida.



Amazonilla tms?

In da Potomac River
Tiistai iltana käväsin sitte Anneten luona moikkaamas sen vierasta, ja siitä menin hakemaan Anan ja Anan boifrendin Nikolan, mentiin vähä shoppaileen. Ana on tosi mukava muijja ja työskentelee sielä poolilla missä käyn. Kaikki noi life guardit jokka on töissä täälä pooleilla on Serbiasta.

Keskiviikkona Jadella oli työhaastattelu SWEET FROGIIN nam, joten lähin viemään sitä sinne, ja istuskelin sitte siitä terassilla Bella- puppyn kans ja söin vähä frozen jogurttia. Aika hyvin keräsin huomiota ton koiranpennun kans haha ;) Jaden fakin haastattelu kesti jonku 2tuntia huoh!!.. Iltapäivällä menin sitte juoksulenkille ja kävin moikkaas Anaa toisella poolilla, missä hän työskenteli yksin.
Bellan kans herättämäs huomiota ;)
Bella ottaa lepiä
Torstaina menin tallille ja ratsastin vaihteeksi Joen, päästeltiin tuola MÄLYTTÖMILLÄ niityillä.. En oo koskaan menny hevosella vielä noin lujaa mitä nytten, oli ihan mahtava tunne! Sitten yhen talon pihalla kasvatettii niitä valkosia kyyhkysiä ja ku laukattiin nii että tanner tömisi ni ne linnut pölähti lentoon hehe oli aika hienon näköstä! Oikeesti ette voi ees kuvitella kuinka paljo täälä on tilaa mennä!

Oli taas kuuma päivä ja aurinko porotti, niin menin ottaa aurinkoa ja jutskaileen Anan kans poolille, taas.




Tänään on iskän synttärit <3 Vähän haikee olo kun ekaa kertaa ei pääse antamaan onnittelu -halausta mun rakkaalle iskälle!
Neste Oil -rallista aikoinaa otettu picture :)

sunnuntai 12. elokuuta 2012

Girls just wanna have fun!

Yli kiva vloppu taas takana päin!

Perjantaina tosiaan kävästiin vähä "ikkunashoppailees" Jaden kans, mut päädyttiin siihe ratkasuun että löydetään mulle bailuvaatteet meidän vaatekaapeista.( Jade lainas mulle ihanaa sellasta lösöä vaaleen roosaa pitsipaitaa tms, että edestä siitä näky vähä läpi tai sillai hehe. Sitte laitoin mun uudet blingit korkkarit ja mustan hamosen. ) Ton ikkunashoppailun jälkeen mentiin Jasminen kans poolille, kyllä, sade oli lakannu ja tuli taas helvetin kuuma.

Illalla sitten Merja heitti mut Viennaan, Hannelen luo. 'Vähän' aloteltiin siinä ja lähettiin sit metrolle, mihnä tavattiin kaks saksalaista au pairia, ei mitään mun favoriitteja, ne oli vähä outoja.. Mut kuitenkin, mentiin siis Washington DChin, ja uskokaa tai älkää, In da gay club!!!!Nimeltä Town Danceboutique! So coool hahaha, tanssittiin iha hulluna! Aikamoinen kokemus oli haha......

Drag show!!



uuh........
sain tollaset ehanat mustat rastit käsiin ko olin alle 21v..



















Jäin sitten Viennaan yöksi. Hannele on lähössä kohta takas Suomeen ja lahjotti mulle sitten vähä vaatteita ja kosmetiikkaa tms, mitä ei aio ottaa Suomeen joukkoon, jee! Aamupäivästä Hannele heitti mut sitten himbeen.

Melkeempä heti lähettiin sit Jaden ja Devinin kans Tysons corneria kohti. Se on iso ja parempi Mall täälläpäin. Tapasin sit sielä Tysonssilla ruotsalaisen au pairin Sophien. Kävästiin syömäs ja vähä kaupoissa (esim. Forever 21, Victoria's Secret Pink tms ahh) Sophie heitti mut sitten kotia ja lähin saman tien poolille Anneten kans joksikin aikaa. Illalla sitte taasen viihteelle! Pool partyihin "Fiestaa", meksikolaista ruokaa ja juomia ahh! Margaritoja ja tequilaa, voitte vaan kuvitella! Pitihän sitä sitte mennä yöuinnillekin jossai vaihees yötä... ;) After partyt pidettiin Anneten luona, laulettii porukalla karaokea.

Too many margarita's..
Going to the Fiesta!















haha!
Nick!

Sunnuntaina kyllä jaloissa tuntu, että oli pitäny korkkareita kahtena iltana.... Siitä huolimatta lähettiin piiiiitkälle lenkille Merjan ja Jasminen + koirien kans. Tänään oli ihana ilma! Ei ahdistavan kuuma, vaa sellanen just sopiva lämmin, eikä ollu kostea ilma ni oli ihan kivaa vaihtelua. Lenkin jälkeen lähettiinki heti pian sitte tallille. Ratsastin tänään Paloman hevosella Nickillä, se on 6v, tosi siro, luikku,pitkä kaulanen, korkee heppa. Osaa perusjutut, mutta on tosi raaka. Saas nähä miten meiän yhteistyö Nickin kans lähtee sujumaan. Se oli niin erilainen mihin oon tottunu.. (vrt poniin.. <3)

Tehtiin yli hyvää ruokaa Merjan kans nyt illalla ja saatiin jopa mun puhelimeen jotain eloa, kun se meni mykäksi eilen aamulla.. Loppu minuutit pre-paidistä. Tilattiin mulle  sit sellanen kuukausipakettijutska, ku ne muut ois ollu ni pirun kalliiita!

Että semmooosta! Tää menis nyt untenmaille, sweet dreams!

perjantai 10. elokuuta 2012

Everybody’s lookin’ forward to the weekend!

 Maanantai oli sellanen löllöttely-päivä! Tein perusjutut - Jasminelle eväät, ja vein sen jalkkikseen, kävin kaupas ja postis tms.
Päivällä oli ihan sika kuuma, mut mentiin silti juoksulenkille Haleyn kans. Sen jälkeen ois mieli tehny mennä poolille, mut en jaksanu hehe.

NAM!!
Haley :)











Iltapäivällä mentii sitten Jaden kans herkuttelemaan omomomonomomn! Sweet Frog, frozen yogurt -paikkaan OIKEESTI jotain niin parasta! Niitä makuja oli miljoona ja toppingseja oli vielä enemmän, sit sai valita minkä kokosen kipon halus ja ottaa nii paljo kaikkia mitä halus ja se maksettiin niinku sen painon mukaan, ja oli semi halpa vaikka otettii iha sikana!

Sen jälkeen mentiin Target kauppaan kierteleen, Bella puppy oli myös meidän joukos kärryissä haha. Loppuillasta datailtiin Jaden kans ja pidettii hauskaa!

Bella passed out.
Tiistai oli vähä samankaltanen päivä ko maanantai hehee. Kävästiin tallilla, mentiin ilman satulaa. Ko sieltä päästii ni kuskailin tytsyjä omille teilleen. Illalla kävin oikee kunnon juoksulenkillä Haleyn kans... Vaikka oli jo lopuksi hämärää ni silti ihan sairaan kuuma. Meinattiin molemmat, minä ja koira läkähtyä ku päästiin kotia hehhe.



 
Uljas ratsuni Joe!
















 Keskiviikko oli kunnon syöppöpäivä taas haha. Mentiin Jaden ja sen boifrendin Devinin kans syömään Manassasiin (?) Golden crowniin. Paras buffetti pleissi tähän mennes!! Sielä oli oikeesti ihan kaikkee ruokaa, ja oli poka halpa!

RUOKAAA!!!11
Cheese cake, vaahtokarkkii, browniessii, sorbettii
Lisää suklaapäällysteisii mansikoita,vaahtokarkkeja, omena pie,
suklaakakkuu, banana budding, lime pie namnam!
Ilonen Jade ft hattara
ahhh



















Iltapäivällä tapasin toisen au pairin, Carinan. Carina on Saksalainen ja asuu nytten Ashburnissa ( tossa lähellä). Kävästiin Mallilla, Platos closet -kaupas ja tietenki sweet frogissa jogurteilla.

Ihan paras päivä taasen.. Ruoka ja hyvä seura tekee mut onnelliseksi! ( Tuun oikeesti 100kilosena täältä takas että Watch out!)




Carina :)

Torstaina oltiin aamulla ratsastamas. Ja kun oltii viety Jasmine jalkkikseen, mentiin Jaden kans poolille. Aurinko paistoi ja oli KUUMA.. Pelleiltiin ja naurettiin koko aika ko oltiin sielä! Ne komeet uimavalvojat varmaa aatteli et ollaan jotai hulluja, ainaki ne kovasti meitä katteli ;) Jade lähti vähä aiemmin ja jätti mut yksin that bitch <3. Noei jäin  iha mielelläni vielä ottaan rusketusta ja lukeen Cosmoa hehe ihanaa. Myöhemmin Annette soitti mua sen kans kaupoille ja lenkille. Mentiin shoppaileen ja ostin korvikset, kengät ja halppis mekon. Laitan kuvaa kengistä myöhemmin, ne on super ehanat korkkarit! Nii joo, ostin keskiviikkona kans ihanimmat kengät :s But don't tell my Mom haha.. Tosiaan, ku lähettiin kaupoilta, oli alkanu ukkostaa ihan kauheesti.. Koko taivas oli ihan musta ja oli sikke pimeetä.. Oli pelottavaa :D Mun piti sit vielä heittää Jade myöhään sen boifrendin luo ja oli jännittävää ajaa tuol pilkko pimees ja salamat vaa välähteli!

Nyt perjantaina ollaan(luultavasti) illalla menos Hannelen ja muutaman muun au pairin kans BAILA BAILA Washington DCiin jejee! Elikkäs nyt ettiin jotai vaatetta mulle Jaden kans..

Tänään oli eka päivä ko laiton aamulla shortsien sijasta caprit jalkaan (ko piskottelee vettä ja lämmintä VAIN 23astetta)...

NIIN JA TÄNÄÄN ON MUN BBF ELLIN BIRTHDAY LOVE YOU!! <3