tiistai 6. marraskuuta 2012

Great day in Washington DC!


17.10.-12
Lähin aamulla jo aikasin Merjan kyydillä Washingtoniin. Merja on tosiaan töissä Air and Space -museossa, joka aukes vasta 10lta. Joten meitsi sai siellä YKSIN kierrellä! Oli vähän creepyä, yksin mälyttömäs museos, ainoana vierailijana haha. Olihan se ihan kiinnostava paikka! Ja heti kun kello tuli 10 ni koko museo oli iha täynnä!


    


 

 

 

  

Smithsonian National Air and Space Museum:ista lähin sitten käveleen Mallia pitkin kohti Washington Capitolia. Oli aivan ihana ilma! Aamulla oli toki kylmä, joten laitoin ihan farkut jalkaan ja nahkatakin päälle.
  

                           

Capitolilta kävelin sitten National Museum of Natural History- museooon! Joka oli tosi mielenkiintonen, ihastuin! Mutta mulla ei riittänyt aika,kun vaa hetken aikaa kierrellä, kun Mirkkeli jo soitti että ne oli done valkosesta talosta.

 

 

Lähdin siitä sitte seikkailemaan mallin toiseen päähän, eli Monumentin puolelle.

  

Tapasin Mirvan ja Marjon siinä valkosen talon likellä, mutta enhän minä kerinny sinne sitte mennä perrhana! En oo vieläkään nähny pressan taloa! Noh, mentiin siitä sitten Chinatowniin syömään, ja aijje ku oli poka hyvää sweet 'n sour kanaa!

                           
Käveltii Mirvan host-maman työpaikalle ja haettiin Kit poitsu meiän kans eläintarhaan! Täälä on kiva kun nuo museot ja zoo on ilmasia!

                   


 

  

 

Siellä kierreltyä lähettiin sit takas keskustaa kohti metrolla. Jensine tuli hakemaan Mirvaa.Marjoa ja poitsua. Mä jäin vielä DChin moikkaan Ericiä, käytiin starbucksis nam! Oli taas sikke hauskaa!

Oli kuulkaas hyvä päivä! :)

Torstaina olin Paloman kans ratsastamas, mentiin Turner farmille, mutta tällä kertaa ratsastin Jopella. Hyppelin sitte aivan innos Joella maastoesteitä! Niiiiiin ihanaa, oli ihana lämmin kelikin. Joe oli ihan onnes kun pääsi hyppelemään!

                              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti