keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Catching up!


Maanantai 5.11

Ihana skypettämis-päivä! Ensin oli reffit Juhan, Marjon ja babyboyn kans. 'Ensitapaaminen' vauvelin kans :)

                        
Sitten heti perään jutskailtiin iskän, äiteen ja Heidin kans. Ja vielä bonukseksi  Lauri halus mesettää. Olin niin ilonen, ei voinu paremmin päivä alkaa!

Iltapvllä ajeltiin Jaden ja Belladonnan kans Manassasiin KAUHEESSA ruuhkassa, hakemaan mun muistitikkua Mirvalta..


                                 

Tiistaina oli Election Day!! Olin illalla Anneten seurana, kun hän kävi äänestämäs. Ja illalla/yöllä pidettiin köykääset karaokepippalot haha. "LAULA". Juotiin skumppaa ja laulettiin koko yö.. Mutta OBAMA jee!!

                           
Keskiviikkona mentiin A:n kans tallille, ratsittiin ilman satulaa tarhas ja sitte käytii lenkki tiellä kans. Illalla mentii Mirvan kans centervilleen syömäään. Oli vissii taas turhan väsynyttä ja hassua.. Mikä ruokasota hahah? Käytiin sit vielä Manassas Mallilla.

Perjantaina Merja lähti New Mexicoon juhlimaan hänen kaverinsa synttäreitä. Oltiin päinsä sitte likkojen kans. NII ja poliisit pysäytti mut ekaa kertaa tänä aikana.. Pikkuusen sydän pomppas ku siniset valot välähti ja sheriffi oli vaan että " Ma'am do you know why im stopping you tonight??".... Ei ollu ees hyvännäkönen poliisi officer :(
                                           

Lauantaina kävin Marilynin kans Leesburgissa outleteissa. Ja illalla katottiin sikke hyvä kauhuleffa Jasminen ja CJn kans, Chernobyl diaries, suosittelen!

Sunnuntaina käytii johnai mallilla Anneten kans ja Ikeas uu. Illalla Mirva tuli ja käytiin Chilis-ravintolassa. Tiistaina Merja tuli kotia.. Mentiin illalla Mirvan kans käymään applebees-ravintolas, Ihmekkää et kaikki rahat menee ku aina pitää käydä possuilees?!
   

                                           

Muuten vaa yleistä touhuilua, talleilua, lenkkeilyä, siivoilua,postissa käymistä etc..

  

                                       
Hirveeeeennn nättinä menos tallille ja postiin!
Huom. nolla paskaläjää! Thanks to ahkera minä!
                                    
Perjantai 16.11
Talleilua ja iltapvlllä lähdin hakemaan Mirvaa meille, hyi mikä ruuhka, mut olin jo asennoitunu siihen ni ei ärsyttäny niin paljoa haha. Siinä sitte illalla otettiin bussi DChin ja mentiin kaverin luo vähä bailamos!

Lauantaina chilll ja sitte lähettiin DCn keskustaan Takomasta Mirvan kans ja mentiin kattoon uusin Twilight. Ja te kaikki jotka sanoitte et se oli ihan paska?! Ni whattaaa?? Mun mielestä toi oli melkeimpä parhain niistä, täydellinen lopetus koko touhulle. Ps. otettiin Mirvan kans sellanen combo, että 2 medium kokosta juomaa ja large popparit ni mitäääähh, oliko ees järkyttävän kokoset limut ja popparit haha. Ei ollu enää niitten jälkee yhtään nälkä, hyi oksetti aiva! Leffan jälkeen käveltiin Valkoselle talolle, jee vihdoinkin näin Obaman talon! Mentiin takas Ericin luo ja illalla sitte kreisibailamos Ultra baariin keskustaan!

                                     


                                                                       
                                               
Sunnuntaina oleiltiin ja mietittiin et miten päästäis himbeen, ja päätettiin sit ottaa metro keskustaan  ja sieltä bussi dullesille, toki melkein myöhästyttiin siitä bussista mut ei se mitään! Kun päästiin meille asti illalla, lähettiin sit heti ajamaan Manassasia kohti. Täs vaihees tajuttiin ettei oltu syöty mitään, viimeks lauantaina päivällä niitä poppareita hyyi! Mentiin sit TGI-fridayssille syömään nams. Kauhee järkytys ku oltu niin pitkä aika syömättä omg!

Sitten täs on taas perusjuttuiluja tehty. Tytöt lähti isänsä luo eilen tiistaina ja ovat sielä n. viikon.....
                                     

Jeboouu tää oli tällänen tylsä tiivistelmä kaikesta. Nyt on blogi ajantasalla perkele :D!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti