keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Thanksgiving etc!


Elikkäs torstaina 22.11 oli Kiitospäivä! Mentiin heti aamusta Merjan kans tallille ja oli poka pirun kylmä joskus 8n aikaan! (Noh okei oli ehkä maks 1 tai 2 astetta pakkasta.... haha) Mentiin Seneca rdille meiän uutta lyhyempää reittiä pitkin, ja sieltä sitte sinne puistoon vähä menemään mettäreittejä pitkin. Seneca roadilla ratsastettii melki peurakolari haha, ku peura hyppäs jonku talon pihalta aidan yli just meiän eteen!! Noh puistossa sitte kiivettiin sellaselle "harjun" reunalle, mistä oli aivan mahtavat maisemat! Joen toisella puolella näkyi Maryland. Oli oikeen ihana ilmakin, aurinko paisto ja alkoi tulla lämmin. Ratsastettiin muutama tunteroinen.

  

 
Kotona laittauduttiin ja lähettiin omille teillemme, Merja lähti työkaveriensa luo ja mä Mirvan luo viettämään kiitoksen päivää. Mirvan luona oli kunnon aterianlaitto meneillään, siinä auteltiin ja jutskailtiin niitä näitä. Meitä oli minä, Mirva, Jensine, Daavid, Kit ja Jensinen serkku, poikakaverinsa kans. Oli tosi hauskaa! Dinneri oli aivan mahtava! Oli 2n laista kalkkunaa, karpalokastiketta, ruskeetakastiketta, muusia, bataatti-pähkinäjutskaa, stuffingia, papu-pekoni kääryleitä yms aijje! Ruuan jälkeen katottiin jalkkista ja huilattiin. Illemmalla syötiin jälkkäriä! Oli monenlaista piirakkaa, ja aaaahhhhhh chocolatefudgecake mmmm namnam, kermavaahtoa, jäätelöö, muffinssia,keksiä etc kaikkea! Juotiin siinä vähä' baileyssiä yms :) pelailtiin ja illalla katottiin Mirvan kans kauhulehevaa. Ihanan tollanen lepposa ja chilli pyhäpäivä!
 


  
Black Friday ja lähettiin Mirkkelin kans sit Mallille katteleen ku ihmiset oli hulluja, oli kyllä ihan helvetisti porukkaa! Ei meinattu saada parkkipaikkaa millään! Ei sillä, olihan sielä tosi hyviä alennuksia, ostin Calvin Klein hajuveden, hupparin, heidille disney kaupasta jotain ja Guessilta pari korua :) Mut mun piti lähteä sit jo aikasin takas himbeen ruokkiin heppaset.
                                               
Lauantaina mentiin taas aamusta Merjan kans ratsastaan, oli aika kylmä tuuli, eikä aurinko oikeestaan paistanu.. Ratsastettiin toiselle tallille, josta meiän mukaan tuli joitain aikuisia "heppakerholaisia", ne ratsasti tosi hitaasti, ja ekoilla metreillä se yks muija putos hepan selästä.. Alettiin jo vähä turhautua ku ei saatu päästellä, niin sitte vähä hajaannuttiin välillä ja päästeltii menemään. Tallilta mentiin suoraan Merjan kans luonaalle (tosi hehkeinä) syötiin kuumaa keittoa ja lähettiin takas kotia. Tuli kauhia väsy ja molemmat vähä huilas (pari tuntia heleposti...) Illalla haettiin thai-ruokaa ja jätskiä kaupasta. Katottiin pari leffaa, herkuteltiin ja juotiin viiniä!

Sunnuntaina mentiin Anneten kans shoppaileen Leesburgiin ja ostin vihdoinki ne converset! Sellaset hienot, et ku aurinko paistaa ni ne on vaaleenpuna/blingit ja muuten vaa blingit haha. Leesburgista tultii takas ja käytii mallilla ja walmartista kattelee mulle matkalaukkua, mutta ne oli kaikki pirun kalliita! Mut muuten oli ihana tyttöjenpv!
                                           

Maanantana kävin päivällä tallilla ja postissa. Illalla ajoin Manassasiin ja yritettiin Mirvan kans löytää mulle sieltä kirppiksiltä matkalaukkua muttei löytyny huoh! Mentiin sit syömään, ja saatiin paskaa palvelua ja sitte mentihin Hookah- baariin chill ja pelaan scrabblea haha!

Tiistaina ja tänään taas talleilua ja postissa käymistä (Merjalla on tosi paljo ny joulun alla Mary Kay tilauksia, ni vien jonku 10 pakettia päiväs postiin, näkisitte niitten kivikausi-postimuijjien ilmeet ku tuun niitten pakettien kans.....) Eilen käytiin Anneten kans ettiin mulle taas laukkua, mut päädyin ostaa sit tollasen "lätkäkassin", johna on pyörät alla. Annette kävi tiistaina pikasee salilla solariumis ja mä kävin sillä aikaa ostaan ihanan karvaliivin itelle ah! Venailin A:ta sitte salilla ja jutskailin Zackille, joka on salilla töis uu.

Ei täs oikeen muuta, pikkuhiljaa alkaa ressaamaan tuo lähtö! Pitäis pakata ja shoppailla tuliasia etc APUA!!
NII ja täälä on ihmisillä ihan TÖRKEITÄ jouluvaloja.. aivan päätä särkee :D tossa nyt yks esimerkki, ja ei tuokaa ole pahimmasta päästä vielä...........
                         

                                                

3 kommenttia: