tiistai 16. lokakuuta 2012

My head is stuck in the clouds.

Alkaa oikeesti tökkimään tää blogin kirjottelu huoh!

5.10 perjantaina skypetettiin Ellin ja Emmin kans, sielä ne hengaili Helsingis Ellin luona ja söi muffinsseja namnam! Lauleltiin vähä Robinin puuttuvaa palasta tytsyjen kans ja juoruiltiin.. IKÄVÄ minun tyttöjä!

                                      

Illalla katottiin Revengeä, juotiin viiniä ja syötiin juustokakkua Merjan kans!

Lauantaina mentiin heti aamupäivästä ratsastamaan. Mentiin Turner Farm Park:iin katteleen, sinne oli matkaa ehkä pari mailia. Turner Farmilla on esteratsastuskenttä, koulukenttä ja maastoesteniitty, aivan älytön paikka, ja sinne saa ilmaseks mennä treenaamaan. Päästeltiin ihan täysiä sielä mälyttömän pitkillä niityillä. Oli ihana lämmin syksynen keli. Lehtiä vaan sateli puista.

HYI HELEVETTI, tommonen oli mun naaman vieres tallilla, arvaa kiljuinko ? ps. se  näyttää vaan tos kuvas pieneltä...
 

Iltapäivällä lähin sitten Bussilla Washington DChin, Ericin luo. Haha ja tietenki mun puhelin taas sekos, siihen ei pystyny soittamaan, ni oli kesti hetken aikaa et löydettii toisemme. Katteltiin siinä sitte vähä nähtävyyksiä (En oo vieläkää tajunnu ottaa kuvia?! No jos seuraavalla kerralla..) ja mentiin sitte syömään ihanaan ravintolaan Dupont circelille awws.  Hengailtiin sitten siinä ja tavattiin Ericin eno Rob, joka on naimisissa suomalaisen kokin Mikon kanssa. Tosi mukava ja hauska tyyppi! Alko olla jo aika myöhä ni mentii sitte Ericin luo. Aijje ku oli hauskaa! Sunnuntaina Eric teki mulle aamupalaa ja tajusin ettei oo kukaa miekkonen mulle ennemmin tehny mitää tollasta ahaha. Kateltiin vielä DCs iltapäivällä ja lähin sitte kotia kohti, Annette tuli hakeen mua ja mentiin syömään illalla.

Viime viikolla oon tehny perusjuttuja ja hengaillun kaverien kans etc.
Maanantaina  8pv oli Columbus day eli vapaa pv. Mirkkeli tuli illalla meille hengaileen tuitui.
Tiistaina ja keskiviikkona hengailin anneten kans, haha keskiviikkona meillä oli oikee tyttöjenilta! Hyvää ruokaa, herkkuja, skumppaa (ja drinksuja shhhh) ja leffaa! Torstaina Mirvan kans katteltiin halloweenasuja, ollaan ehkä päätetty et ollaan kissoja (? ihan niinku ei jo oltais ehe).

Lihavat vallas mun sängyn part I
                                                  
Lihavat vallas mun sängyn part II
hehe pingviini, olin vissii väsyksis ja lujaa aamulla ku tää oli muka super hassu!
Otin kerranki lenkille kameran joukkoon, ni saatte nähä vähä millasilla hoodeilla mä täälä asustelen..

 

 


   

 

  


 
                        


Perjantaina siivoilin ja illalla hengailtiin Merjan kans, katottiin joku toiminta/jännärileffa kera viinin, jätskin ja skittlessien nam!




tuitui!

Lauantaina mentiin 3n tunnin maastolenkille. Nyt on vähän pitempi matka mennä joen rantaan, mutta ei se mitään. Kun päästiin sinne puistoalueelle niin laukattiin ihan täysiä, lehdet vaan lenteli maassa, ihanaa!
  
                          
               
Iltapäivällä Mirva ja hänen äitinsä Marjo ( joka saapui perjantaina Dullesin kentälle) tulivat sitte tänne Sterlingiin, ja mentiin Kings Buffettiin syömään (se kiinalainen/mereneläväbuffa) namnam. Sitten käytii pikasee walmartis, josta ostettii rantsumekot. Mentiin meille istumaan iltaa.

Sunnuntaina oli oikee itkupotkuraivari aamupäivä.. mut ei siitä sen enempää ehhheh.. Lähin sitte heti ku Merja tuli tallilta niin DChin, jossa oltiin sovittu, että nähään Mirvan ja Marjon kans. Toki olin puoltoista tuntia myöhäs sovitusta ajasta mut whatever. Oli ihana kävellä yksin, rauhas sielä mallin alueella ja katella kaikkea ja kuunnella musiikkia, + oli lämmintä, ehkä joku 23astetta ahh. En voinu käsittää että kävelen  Yhdysvaltojen pääkaupungilla, niiiin kaukana kotoa, mutta jotenki silti niin oikeassa paikassa... Tiiättekö mitä tarkotan?

 

 

 

  

Mun miehet!!
                          
                                 

 Mentiin Madame Tussaudsin vahanukkejutskaan, joka oli ihan hieno, mutta aika pieni. Olin kuvitellu et se  ois ollu isompi. Sen jälkeen siinä oleiltiin, odotettiin Mirvan kaveria Heidiä metrolta, jonka jälkeen mentiin Frozen jogurtille. Siitä sitten päätinki lähteä puol 7n bussillä himbeen takasin.

 

Eilen ahkerana heräsin aijoos, vein Jasminen sen kaverin luo ja sen jälkeen täyttelin miljoona tullilomaketta, Merjan miljooniin paketteihin, ja lähin postiin. Tuola perkeleen postissa menee aina joku tunti! Nuo työntekijät on niiiiin hitaita oh my gosh haha! Iltapvllä lähin sitten Anneten seuraksi Manassasiin päin, sillä Annette halus ottaa nännilävärin (Mentiin sinne missä otin tän kielikorun sillon muutama viikko sitten)

Tänään oon jo vieny jasminen aamulla ja kävässy tallilla etc, ei mitää ihmeellistä.
   
 


  

 

   
Tuossa yläpuolella nuita kuvia joita otin tänää matkalta tallille etc, täälä on niiiiiiiiiin kaunis ruska! Ihana syksy ahh oispa koto Suomessakin tällästä!

Huomenna meen ehkä päiväksi DChin katteleen, saa nähä!

PS.14.10 Oli Juhan ja Marjon babyn laskettu aika, mutta ei vauveli halunnut vielä tulla maailmaan. Jännityksellä odottaen!! :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti