torstai 15. marraskuuta 2012

Halloween and Hurricane Sandy -week ha!


Tosiaan, perjantaina kun oltiin Miamista kotiuduttu, menin Mirvalle. Illalla sitten päätettiin lähtee juhlistaan Halloweenia, kun oli yhet partyt tiedossa. Meidän kaveri Roniel tiesi tälläset hienot "housepartyt", jotka loppujen lopuksi olihin creepyt partyt pihalla, keskellä mettää! Sielä oli palkattu DJ, valokuvaaja, valoja, ns. tanssilattia, kokko etc!! Sairaan siistiä bailata siel metsän keskellä, kuu loisti ja alko olla sellasta usvaakin. Ihmiset oli pukeutunu hienoihin costumeihin aiva fiiliksis! Mekin Mirvan kans vähä kisaasina kissoona haha!!

                                                
Lauantaina 27.10

Lähettiin Mirvan ja Marjon kans käymään DC:ssä Holocaust Museolla, joka oli toisaalta mielenkiintonen, mutta sitte taas toisaalta super ahdistava... Sieltä sitten mentiin takasin Viennaan metrolla, ja kotia Sterlingiin. Käytiin Kings Buffetissa läskeilees ja vähän shoppailemas.
Illalla menin Anneten luo. Laittauduttiin ja juotiin parit drinksut (tai no minä join).. Lähdettiin kohti DC:tä ja Policy-klubia. Annette tunsi sen paikan portsarin, niin pääsin sisälle ja sain juua siellä jee. Juhlittin siinä sitte taas pukeutuneena (bunnyyy) halloweenia! DCssä oli tosi hienoa sillon, kun kaikki ihmiset ketä tuli vastaan oli pukeutuneina joksikin! Oli poka hauska ilta, tiettyyn pisteeseen asti haha..

                                       
Sunnuntaina mentiin Cheesecake Factoryyn juhlistamaan Marjon synttäreitä, Mirvan ja Merjan kans! Valehtelematta parasta ruokaa namnam ja jumalattomat annokset.. Ja maailman parasta juustokakkua nams! Sunnuntaina alkoi jo tuulemaan ja satamaan...
                           

Maanantai ja tiistai meni oikeestaan Hurrikaanin kouris.. Mentihin maanantaina vielä Merjan kans pikaseen kauppaan, hakemaan pattereita ja jotain safkaa, jos sähköt menee. Mutta ihmiset oli ihan kreisejä, kaikki patterit, taskulamput ja kynttilät oli jo myyty (ja me oltiin maanantai aamulla heti kaupas).. Oli jo melko kova tuuli.. Maanantaina ja tiistaina oli metrot, koulut ja DCssä työpaikat useimmat suljettuna. Katottiin Tvstä uutisia, kun Sandy alkoi lähestymään meitä.. Onneksi pahin tapahtu yöllä, kun hurrikaani pyyhkäs tästä ylitte, niin meitsi vaan nukku ha! Säästyttiin onneksi vahingoilta, ei tainnu edes sähköt mennä? Puita oli jonku verran kaatunu etc.. Vaikka oltiin tolla "pahalla alueella"

                            
Keskiviikko
HALLOWEEEEEN.....
Aamupäivällä kävin Anneten kans nopeesti Manassasissa, ku A halus ottaa napakorun lol. Iltapäivällä sitte mentiin jaden kans Chipotleen, koska sieltä sai 2Dollarilla burriton, jos oli pukeutunu! En ollu ikinä nähny niiiin mälytöntä jonoa sielä.. Me venattii varmaa tunti? Mutta oli sen arvoosta hah. Illalla pikkusia meni trick or treatille awws. Ja yöllä sitte katottiin Jaden kans kauhuleffaa jaiks.

Perjantaina hengailtiin mirkkelin kans tui<3
Lauantaina kävästiin Merjan kans shoppailees ja illalla kun tytöt oli omilla teillään, ni tilattiin thai-ruokaa,katottii leffa ja syötii jälkkäriä ja juotiin viiniä. Ihana rentouttava ilta!

Sunnuntaina oltiin maastoilemas ihanan kirpsakassa syysilmassa!
 
 
Tallin jälkeen maalattiin keittiö loppuun ja katottiin Revengeä ahh!

Huoh kirjotan huomenissa lissää, nyt maate! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti