keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Live each day as though it were your last.


Live each day as though it were your last.
Happier days are definitely ahead for you. Struggle has ended.
Hehee onnenkeksi_ennustukset kiinalaisbuffasta jokunen aika sitte!

  Vein tuossa yks aamu Jasminea tuttuun tapaan sen kaverin luo ennen koulua, niin tuli tällänen kyltti vastaan. En tiiä miks mua jotenki nauratti, ko en oo kuitenkaa nähny sellasta mälytöntä "women working" kylttiä haha, kaippa miesten sit pitää oikeen ilmottaa itestää kun tekevät töitä! Miksei voinu olla vaan joku tietyö -kyltti, kun siitä kuitenki oli kyse..

                                        

Perjantaina skypetin Embulaisen kans tuitui <3 ja sitte Mirva tuli hakeen mua niille. Oliki poka kiva viikonloppu! Käytiin ikkunashoppailees ihania juhlamekkoja jajaja sitte ostelee helvetisti herkkuja meiän leffailtaan. Toki meiän leffailta vaihtu yöksi, ja sitte aamuksi siinä leffoja kattelles ja hömppäilles haha. Katottii  pari kauhuleffaa ja pari komediaa.

     


 

Lauantaina sitte nukuttii myöhään ja tehtiin "aamu"palaksi lättyjä ft. nutellaa, banaania ja kermavaahtoo NAM!  Päivällä oli ihanan lämmin päivä joku 31'c , ku täälä on jo kuitenki alkanu kans syksyttää niin ei oo enää niin lämmin yhy. Alkuillasta sielä Mirvan hostperheen naapurustossa oli sellaset "block partyt", eli naapurit keräänty pihalle istuskeleen, syömään, juomaan ja vaan hengailemaan. Syötiin taas paljo kaikkia hyvää ruokaa, perus amerikkalaista rukaa, mitä jokanen oli sinne tuonut.  Myöhemmin illalla ku vetäydyttiin sieltä pihalta sisälle ni katottii pari kauhuleffaa lisää.

                                                

Sunnuntaina käytii Manassas mallilla ja sellases hauskas partykaupas haha. Olispa suomessaki tollasia joka kulman takana. Sitte ku Mirva vei mut kotia ni pysähdyttii lävistäjällä ihan yks kaks. Kotona sitte maalattiin Merjan ja Jasminen kans keittiötä vähä uuteen uskoon.

 

OMG.
Maanantaina käytii Anneten kans Tysons cornerilla vähä kattelees ja ostamas Annetelle uus coachin kukkaro jee.

Oon nyt aivan ihastunu ratsastelemaan Joe-hepalla ilman satulaa, vaikka se kyyti ei oo mitenkää tasaasta. Mutta en oo vielä ainakaa pudonnu vaikka kuinka lujaa ollaanki päästelty! Eilen ku olin ratsastamas ni yks Helen, jolla on kaks tennesee walker- heppaa tuola samalla tallilla, pyysi mua jos haluisin ratsastaa senki polleja joskus. Ihan jänskää sit koittaa, kun niillä ratsastetaan kuulemma totally erilailla kun normaalisti.

Näitä tallin maisemia tulee sitten kyllä niiin ikävä!

            
kultapoika! :)

 

Enpä oo sitte oikeestaa saanu mitään syötyä muutamaan päivään, mutta ehkä loppuviikosta ehe? Nytte oon vielä kaiken lisäks kipiänä ja on varmaa kuumettaki ku ei ajatus kulje yhtäääään ( joo syytetään tätä ihmeellistä oloa siitä, että tästä blogipäivityksestä tuli näin sekava ja turha), pitäis saada antibioottikuuri nyt tänään tai huomenna, ennenkun Merja lähtee risteileen viikoksi!..

                                      
Noihin ylläoleviin tuijotuksiin oli muuten tosi kiva herätä tänä aamuna! :)

PS nyt sitte oikeesti tyypit haluun kuulla teiän kuulumisia yms, joten skype-skype-skype??

2 kommenttia:

  1. Aws toi mun lättytaikinanteko-kuva on aika hot <3
    Luv ya!
    Ps miten hemmetis pärjään ku sää lähet!?

    VastaaPoista
  2. tuitui <3
    Et sä pärjääkään!!

    VastaaPoista