perjantai 5. lokakuuta 2012

Da da da da daaa!

Oi oi kun on ehana ilma, kun tässä pihalla bloggailen auringon paisteessa toppi päällä ja shortsit jalas :):):) 

Tosiaan sain viime viikolla antibioottikuurin, oli taas poskiontelotulehdus. Oli muuten aikalailla erilaista käydä täälä lääkäris ku kotona. Ensinnäkin piti täyttää ihme kaavakkeita, siitä että mikä vaivas ja sitte hoitaja tuli hakeen sellaseen pienempään huoneeseen venaamaan ja se otti kaikki "testit", sitte sielä huonees venailtiin, eikä missää yleises odotushuonees tai käytävällä. Sitte ku lääkäri vihdoin tuli ni se tutki koko kropan ja koputteli tyyliin mahanki etc.  Lopulta se lääkäri sit määräs kuukaudeksi antibiootteja, ja sanoi, että syö niin kauan et tuntuu paremmalta ja säästä loput jos jää.. Oikee ihmekkää et täälä on nii helppo ottaa yliannostusta lääkkeistä ku saa tollasen kuukauden purkin lääkkeitä nuon vaan haha.

Viime viikon perjantaina Merja lähti Bermudan risteilylle, ja siitä pe aamuna hän oli sitte napannu auton avaimet vahingon mukaansa haha, onneks oli huomannu ennenku oli lähteny Baltimoreen.. Mun oli puhe ajaa Manassasiin hakeen Mirvaa ennen ruuhka-aikaa, mutta koska sain auton avaimet vasta Merjan työkaverilta alkuillasta.... Voin kertoa että tuo 28 tie oli niinku joku helvetin parkkipaikka! Oikiasti tuos matkas ois kuulunu mennä ehkä max 40min (?) ni yli puoltoista tuntia saaateri!! Te jotka ootte mun kyytis ollu ni voitte kuvitella kuinka hermosin! Mutta oikeesti jenkit ei osaa ajaa, ja se on karu fakta.
                                                           
ei menny hermot..
 Sitte ku vihdoin pääsin Mirvan luo ni päätettii sit mennä syömään ennenku lähettii takas meille päin.. Noh siinä sitte ku parkkeerattiin niin auto päätti simahtaa ihan totaalisesti, ei lähteny enää käyntiin, ni mitä kaks lihavaa tekee?! Noooh mennään eka syömään ja katotaa sit haha perus oikee jätetää rikkinäänen auto siihen ja mennää syömään, ei edes ressannu yhtää. Maittavan aterian jälkee palattiin autolle ja avattii konepelti ja odoteltii jotain pelastavaa sankaria, joka siihen sitte kohta saapuikin ja totes että auton akku on aivan pilalla. Mirva soitti sit sen host-isälle, joka tuli korjaamaan sen ja päästiin vihdoin ajelee kotia päin.




Käytiin sit vielä siinä illalla hakee leffaherkkuja ja ku päästiin kotia ni huoh ku oli kova meteli nuista likoista ja niitten kavereista, luojan kiitos hain Mirvan mulle kaveriksi, en ois muuten kestäny!!
söpöliini jo niin iso tuitui!
Lauantaina tein vähä pakollisia hommia aamusta ja  sittekku Mirva heräili ni tehtiin sellanen mukava juttu et varattiin viikon lomareissu MIAMI BEACHILLE bitches! JEEEEEE :)))) I'm sooooo excited!!!

                           

Tuon jälkee lähettii hömppäileen, käytiin Rossilla, syömäs ja mallilla.Treffattiin Annettea kans siinä välillä. Illalla mentiin kattoon Pitch Perfect -leffaa, AIJJE ku oli hyvä leffa! Suosittelen, et sit ku se tulee sielä leffaan ni menkää kattoo, jos vähääkään tykkää musikaalityylisistä lehevoista. :) Leffan jälkee hömpöteltiin da da da da daaa ja  mentii ostaa "vähä" donitseja nam hahah
 
Pakko oli ostaa noi monta ku halvalla sai!

Ihanat me!
                        
  
                                                 
Sunnnuntaina mun piti herätä muuttamaan heppoja uuteen talliin. Joe ja Nick vietiin ehkä mailin päähän vanhalta tallilta, sellaseen paikkaan, mikä oli niinku jonku perheen takapihalla. Sielä oli ihan soppeli iso tarha ja sielä sellanen söpö pieni 3n karsinan talli. Pollet saatiin helposti trailerin kyyttiin ja poijjat näytti viihtyvän uudes paikas.
           
                                             

                                                                          

                          


Sunnuntaina viel jotai hömppäiltii ja sit lähettii ajaa kohti Manassasia, tai oikeestaa eka mentii syömää golden corralliin haha. Jade sai sen auton tuolloin ja mentii vielä illalla ajeleen, koska se on manuaalivaihteinen, mikä on OMG-juttu täälä, koska kaikki autot on melkeempä automaatteja. Piti vähä opettaa Jadea sitte :)
ps. On tääläki ollu tollasia syys-sade päiviä välillä.
  

              

Viikolla mulla oli taas jotenki tosi huono olo, sellaanen voimaton ja kipiä olo. Onneks ei tarvinnu tehä mitään                erikoista, kävästä vaan tallilla ja tehä likoille ruokaa ja kuskata Jasminea etc.
Tein kuulkaa oikee perunamuussia ja lihapullia yks päivä!


Sit yhtenä iltana käytiin Anneten kanssa sen eestiläisen kaverin luona, Aarre puhui kyllä tosi hyvin suomeakin, mutta oli hassu kuunnella ku se puhu poikansa kans omaa kieltää haha. Keskiviikkona Mirva tuli taas ilostuttaan mua ja käytii sielä sun täälä ja sitte tietenki frozen jogurtilla nam ja siinä sitte vähä naureskeltiin taas (aladeen motherfucker). Kaikki varmaa luulee et ollaan ihan sekaasin ku ollaan melko äänekkäitä ja hassuja tyttöjä. Nii ja  käytii walmartis vähä "shoppailees" haha.
 
Onneks Bella puppy -notsopuppyanymore mut kuitenki on ollu pitämäs mulle seuraa tuitui.

 

Merja tuli tosiaan eilen kotia ja kertoili sen reissusta! Voin vaan kuvitella kuinka mahtavaa jossai Bermudalla on! Sain tuliaiseks hassun  Bermuda magneetin, siinä on pullonavaaja ja lukee et " Caution sober to horny in 4 beers" hahaha ja sellasen söpön simpukkarasian :) Käytiin sitte ravintolas syömäs, oikein kaikilla herkuulla ku alkupalat, pääruuat ja otettii sit vielä Merjan kans jälkkärit ku Jasmine oli jo lähteny omille teilleen siinä pääruuan jälkeen.
Täs pari kuvaa, jotka Merja oli ottanu sielä Bermudalta.. UNELMA!








Okei pakko viel hehkuttaa, että oli pakko tulla sisälle jatkaan tätä kirjottamista koska tuola pihalla tuli ni saaterin kuuma huh! ;)

Nii ja hyi olis taas iskää tarvittu 2minuuttia sitte ku iso hämähäkki tuli mun huoneeseen!!! Oikeesti hyihyi, mutta reippaana ja itsenäistyneenä likkana nappasin kirjan ja länttäsin sillä sen hämähäkin hehe, Neyna-koira oli kyllä henkisenä tukena ku se varmaan luuli sitä hämistä joksiki herkuksi....

Hyvääää viikonloppua vain kaikille raksuille! :)

1 kommentti: