maanantai 17. syyskuuta 2012

I'm so lucky lucky!

No hupsista ei oo taas kinostanu päivitellä, vaikka kaikkee hauskaa onki tapahtunu! + En oo muistanu kirjottaa mun "päiväkirjaakaan" ni on nyt kauheen työlästä koittaa muistella parin viikon päähän hmmmmmm...







<^^ eikö mulla ookki hyvin ahkeran näkösiä kavereita täälä päivisin?















Toissaviikonloppuna pidettii hirrrrrveen hauskaa Mirvan kans! Mirggis tuli meille siin perjantai illalla ja laittauduttii meillä ja tehtii drinkuja ja vähä leivottiin ja hahaha ja nii tehtiin Jello shotteja!!
Toki laitettii niihin liikaa vodkaa ja ne maistu aika hmm mielenkiintosilta, mutta syötiin ne silti though.
HIENO MUFFINSSI

             

uuuh
Meni vähä myöhälle et oltiin DCs ni jouduttii jonottaa hetken aikaa baarihin. Sit vähä danssailtii ja kävästii vip-lounges ilmasil drinksuil ja sillai perus. Sitte ku oli aika lähtee baarista veke ni meiltä molemmilta loppu puhelimista akku just sopivasti! Onneks olin kerinny tekstata Milanille, joka oli kans DCs bailaamas ni päästiin sitte niitten kyytis kotia... Mentii pienis sievis sitte Ihop:iin joskus 5n mais aamuyöstä syömään mmmmmm nutella-lättyjä ah. Mentiin Milanin luo nukkuu pariks tuntia ja se heitti meiät sit kotia lauantaina aamulla takas koomaamaan.

Iltapäivällä oli kauhee myrsky täälä. Tuuli ja satoi aiva vaakatasos, en oo ennen nähny tollasta. Puita oli kaatunu ja sähköt oli ollu poikki yms. Mut onneks se kesti vaa jonku ehkä 20min tässä kohtaa. Sitte ku myräkkä loppu ni vein Mirvan kotia ja pysähdyttii tietty vähä mätöillä Golden corallis haha! Ei toki oltu viikollaki Leesburgis all you can eat buffetis syömäs?  

Saman yleisen lisäksi viikolla hengailin sit Anneten kans, käytiin salilla tai lenkkeileen joka ilta. On ollu aivan mahtavat ilmat! Vaikka onki alkanu viiletä. Aurinko on paistanu ja on ollu sellanen ihan sopivan lämmin! Ei enää niin kostee ilma, vaan niinku suomen ihana kesäpäivä tai sillai hehe!

Torstaina  olin tallilla ratsastaas Joeta ja ai saakeli ku päästeltii LUJAA menemään siel niityillä! Sinä iltana hengasin sit vipan kerran Milanin kans yhyy ku hän muutti Tysonssille ny viimesiksi päiviksi, ku Milanki lähtee pian takas Serbiaan... :( Katottii the switch- leffa ja syötiin Riesen toffeekarkkeja ja sipsuja! Ihana Milan ku se oli osannu ostaa just mun lemppari karkkeja!

Perjantaina oli mun nimpparit ja sain ihanan kortin porukoilta, tuli aivan tippa linssiin <3 Siinä sitten skypetettiin porukoitten kans päivällä ja hihi iskä ajoi muute lauantaina ekan ajon jokkista ever! Oisin niin halunnu olla mukana kattomas kisoja!..

Daddyyyy, jolle skype on aina yhtä ihmeellinen asia!

Perjantaina sit myös siivoilin ja pesin koiruukset ja kävin tallilla etc perus..Pihalla oli aivan ihana ilma koko päivän, lähemmäs 30astetta ja aurinko paistoi! Mirva tuli mua morjestaa ja mentii taas syömään (ihme) Kings buffettiin, joka on niinku kiinalainen buffa!
raafu Neyna..

Lauantai olikin aivan MAHTAVA päivä!!Aamulla menin Jasminen jalkkispeliä kattomaan ja ku sieltä pääsin kotia ni tallille ja aijje! Oltiin helvetin pitkällä maastolenkillä Merjan ja Cherin kans! 6-7tuntia ratsastettiin, reilusti yli 20 mailia, Great Fallssista Algonkian Parkiin. Sinne puistoon sit Cherin aviomies toi meille piknik eväät: tonnikalabakelssit, sipsiä, VIINIÄ, browniesseja yms! Siis aivan mahtava reissu! Mentiin muka yhelle niitylle laukkaulemaan nii ku päästiin just tosi lujaan vauhtiin kolmen hepan kans ni huomattii et me oltiin keskellä golfpallomerta hahahah ai saakeli huuhhhuh ku oli hauska reissu oikeesti! I FEEL SOOOOO LUCKY, olkaa kateellisia bitches! :)

                                                                                                          

       

     

Minä&Nick, Merja&Joe ja Cheri&Raleigh :) 
Sielä puistossa kaikki oli aivan et WAAU HEVOSIA OMG.
Kun päästii illalla kotia tallilta ni päätettii (tai mä päätin), että lähetää juhlimaan DC:hin Mirvan kans jah no mikäänhän ei menny suunnitelman mukaa mutta whatever hauskaa oli joka_tapaukses (turhan hauskaaki välillä)! ;)

               
 
:) :) :) Että hyvää viikkoa vain kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti