sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Relax... take it easy, it's weekend!

 Uuujjee mikä viikonloppu!

Perjantaina illalla tehtii ylkkä hyvää ruokaa Merjan kans, ja juotii vähä valkkaria siinä samalla.. Sitten illan päätteeksi katottii leffaa ja syötii salmiakkia.

Lauantai oli iha jejeee päivä! Aamusta lähettiin tallille (yritettii mennä aioos, että kerittäis ridata ennenku helle iskee) kattomaan Joeta. Joe on tooosi sulonen haflinger- ruuna, ja melko vauhdikas! Vähän ehkä raaka, eli työtäki riittää. Joe on ollu enimäkseen maastoratsuna.
Sielä "ranchilla" oli tosi mahtavat maisemat, ja monta pollea jumalattomilla laitumilla.


Merja ja Joe
pieni pleissi..
 Sittenkun oltiin päästy tallilta kotio, ruvettiin valmistautumaan "peli-iltaan". Lähettiin Merjan työkaverin luo Marylandiin, pelaileen,syömään ja juomaan. Oli tosi hauskaa, vaikka mulle blondille pitiki selittää miljoona kertaa kaikkien pelien säännöt. Se tyyppi kenen luona oltiin asui kunnon linnassa oikeesti: kellaris oli kuntosali, baaritiski, kunnon pelipöytä ja pieni "leffateatteri" kaikilla herkuulla..


sulonen vanhus Juliooo
"kaada tuoppiin sitä punkkua",
juotiin tälläsistä legendaarisista kupeista,
joita näkee amerikkalaisis leffois hehe.




















Kun oltiin päästy Marylandista takas kotia, oli kello jo ilta 9 (?).. Lähettiin sit heti pian Merjan, Anneten ja Aleksin kans "baila baila". (Ravintolaan, kun täälähän mä en sais laillisesti mennä baariin tai juoda huoh) Oli toooosi hauskaa! Juotiin, naurettiin ja tanssittiin. Huhhuh

Suomi giirls with Neyna!
meitzi,Annette, Neyna, Merja
Tänään lähettiin sit vähä shoppaileen! Ostin lyhyet shortsit,kivan topin,lipilapi-kengät +yskänlääkettä huoh oon vieläki kipeenä vähä.. Tänään oli vähä viileempi päivä, vaan 30astetta! Illalla kävästiin sitten ratsastamas, pidin Jasminelle tuntia ja sillai.
PS oon ajanu autolla täälä nyt tänään ekaa kertaa ja oon paras, ei voi muuta sanoo hehe!

Nyt kohta nukkuuuun, joten see ya later alligatorit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti