tiistai 4. joulukuuta 2012

Shine Bright Like A Diamond!



Keskiviikko ja torstai meni ihan perus talleilemises ja postis jonottamises. Ke hengailtiin Marilynin kans Mallilla ja sit näin Zackia ke ja to. Torstaina kävästii myös ostelee tuliaisia etc Anneten kans. Mallilla on jo kaaaauan aikaa ollu joulukoristeet ja joulupukki tuitui! Ja joka helvetin paikas täälä soi joululaulut, jopa vessas..... Nyt jo tulee joululaulut korvista pihalle haha?!

 


 
                                                                   
                                            
                                                 
Perjantai illalla mentiin Anneten kans hänen kaverinsa Tiinan luo Marylandiin maaseudulle. Tiina ja 'Jerska' asui ihanas pienes mökissä ja heillä oli PIHASAUNA!!!! Voin kertoa että kyllä poika saunoooo! Se tunne ku ei moneen kuukautee ollu saunas ja sittekko pääsi ahh! Saunottiin kyllä pirun kauan ja ei ollu juomista pulaa... Annette kävi sellaases jäätäväs puros uimas, me ei Tiinan kans pystytty hyrrr! Oli tosi hauska ilta! Tuli kyllä juotua iiiihan liikaa.. Mä jäin Tiinalle yöksi, ja laulettii sit vielä karaokea ja juteltii pitkälle yöhön.

Lauantaina pienes krapulas sitte päivällä Tiina ja Jerska heitti mut kotia. Sitä ennen Tiina esitteli mulle naapurustoa yms. Heidän naapurinsa oli ihana vanhempi herrasmies Harvey, jolla oli aaaaaivan ihana mökki!!! En kestä, sielä oli helvetisti tavaraa, olisin voinu vaa olla sielä viikon ja tutkia niitä vanhoja juttuja.. Ehkäpä mieki joskus sitte päädyn tuollalailla ko Tiina: Tuli tänne tallille töihin ja tapas miehensä tallilla ja muuttivat sitte yhteiseen ihanaan mökkiin, ihanalle paikalle, ihanaan naapurustoon, jossa naapurit oikeesti pitää yhteyttä yms.. Maisemat sieltä Marylandistä meille oli aivan ihanat, kunno maaseutua, välillä tuntu et oltas ajeltu Ikolanlarvan perämettillä hahaha.
                                          
Sunnuntai- FERRARI PÄIVÄ!!!!!!!
Oltiin Anneten ja Jerryn kans ajelee Fefellä kokopäivä ja pidettii pienet photoshootit haha. Kelpaas sitä kait tuollaanen auto! Kiihty niinku unelma ja sen tunti persuksis asti. Jerry on juuri tilannu tän vuoden mallin Ferrarin, joka on kuulemma viiiiiieeelä parempi mitä tuo -06 on!  Perus GLAMOUR elämää.... Kelpais!
(Ja joo nää on iha läppiä nää kuvat elkää ottako ni tosissanne ha)
 
  
 
 

 

 
Maanantaina oltiin ratsastamas Louicen (ruotsalainen aupair), oli ihan rentoo +20astetta lämmintä ja aurinko paisto, joulukuun 3pv jebou! Ratsittiin Turner Farmille ja mä taas vähä hyppelin Jopsukalla :) Törmättiin myös muutamaan peuraan, jokka vaa tuijjotti meitä siitä kosketus_etäisyydeltä varmaa 5min? Sit vaihdettiin heppoja ja ratsin Nickillä takas kotia ja Luise Joella. Illalla Mirva tuli moikkaamaan ja ylläri käytii vähä syöpöttelee.
 


  
Cool story bro.Tell it again.
Today kävin postis, mihnä äkänen pieni kiinalainen mies (joka oli sielä siis töissä), rupes mulle vineemään ko tuon aina niin paljo paketteja ja vinkkas että 7tien varres on toinenki posti....... Olin aiva et wtf?! Sitte se ihana muijja joka laitto niitä mun paketteja siinä, ni oli oikee et 'come here ja kuiskas mulle että elä välitä, tietenki saat tänne tulla, ku oon niin ihana pirtsakka mukava tyttönen, tuo nyt on vaa tuollanen cranky hahaha.
Sit kävääsin tallilla ja ostelees vielä tuliaisia (ainaku oon kirjottanu et ostelees tuliaisia, ni hyvä jos oon mitää ees ostanu huoh) Ja nyt illalla kävin ostamas valkosen söpön cocktailmekon huomisiin Itsenäisyyspäivä -juhliin, jotka on Suomen Suurlähetystöllä DCssä  jee :)

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Thanksgiving etc!


Elikkäs torstaina 22.11 oli Kiitospäivä! Mentiin heti aamusta Merjan kans tallille ja oli poka pirun kylmä joskus 8n aikaan! (Noh okei oli ehkä maks 1 tai 2 astetta pakkasta.... haha) Mentiin Seneca rdille meiän uutta lyhyempää reittiä pitkin, ja sieltä sitte sinne puistoon vähä menemään mettäreittejä pitkin. Seneca roadilla ratsastettii melki peurakolari haha, ku peura hyppäs jonku talon pihalta aidan yli just meiän eteen!! Noh puistossa sitte kiivettiin sellaselle "harjun" reunalle, mistä oli aivan mahtavat maisemat! Joen toisella puolella näkyi Maryland. Oli oikeen ihana ilmakin, aurinko paisto ja alkoi tulla lämmin. Ratsastettiin muutama tunteroinen.

  

 
Kotona laittauduttiin ja lähettiin omille teillemme, Merja lähti työkaveriensa luo ja mä Mirvan luo viettämään kiitoksen päivää. Mirvan luona oli kunnon aterianlaitto meneillään, siinä auteltiin ja jutskailtiin niitä näitä. Meitä oli minä, Mirva, Jensine, Daavid, Kit ja Jensinen serkku, poikakaverinsa kans. Oli tosi hauskaa! Dinneri oli aivan mahtava! Oli 2n laista kalkkunaa, karpalokastiketta, ruskeetakastiketta, muusia, bataatti-pähkinäjutskaa, stuffingia, papu-pekoni kääryleitä yms aijje! Ruuan jälkeen katottiin jalkkista ja huilattiin. Illemmalla syötiin jälkkäriä! Oli monenlaista piirakkaa, ja aaaahhhhhh chocolatefudgecake mmmm namnam, kermavaahtoa, jäätelöö, muffinssia,keksiä etc kaikkea! Juotiin siinä vähä' baileyssiä yms :) pelailtiin ja illalla katottiin Mirvan kans kauhulehevaa. Ihanan tollanen lepposa ja chilli pyhäpäivä!
 


  
Black Friday ja lähettiin Mirkkelin kans sit Mallille katteleen ku ihmiset oli hulluja, oli kyllä ihan helvetisti porukkaa! Ei meinattu saada parkkipaikkaa millään! Ei sillä, olihan sielä tosi hyviä alennuksia, ostin Calvin Klein hajuveden, hupparin, heidille disney kaupasta jotain ja Guessilta pari korua :) Mut mun piti lähteä sit jo aikasin takas himbeen ruokkiin heppaset.
                                               
Lauantaina mentiin taas aamusta Merjan kans ratsastaan, oli aika kylmä tuuli, eikä aurinko oikeestaan paistanu.. Ratsastettiin toiselle tallille, josta meiän mukaan tuli joitain aikuisia "heppakerholaisia", ne ratsasti tosi hitaasti, ja ekoilla metreillä se yks muija putos hepan selästä.. Alettiin jo vähä turhautua ku ei saatu päästellä, niin sitte vähä hajaannuttiin välillä ja päästeltii menemään. Tallilta mentiin suoraan Merjan kans luonaalle (tosi hehkeinä) syötiin kuumaa keittoa ja lähettiin takas kotia. Tuli kauhia väsy ja molemmat vähä huilas (pari tuntia heleposti...) Illalla haettiin thai-ruokaa ja jätskiä kaupasta. Katottiin pari leffaa, herkuteltiin ja juotiin viiniä!

Sunnuntaina mentiin Anneten kans shoppaileen Leesburgiin ja ostin vihdoinki ne converset! Sellaset hienot, et ku aurinko paistaa ni ne on vaaleenpuna/blingit ja muuten vaa blingit haha. Leesburgista tultii takas ja käytii mallilla ja walmartista kattelee mulle matkalaukkua, mutta ne oli kaikki pirun kalliita! Mut muuten oli ihana tyttöjenpv!
                                           

Maanantana kävin päivällä tallilla ja postissa. Illalla ajoin Manassasiin ja yritettiin Mirvan kans löytää mulle sieltä kirppiksiltä matkalaukkua muttei löytyny huoh! Mentiin sit syömään, ja saatiin paskaa palvelua ja sitte mentihin Hookah- baariin chill ja pelaan scrabblea haha!

Tiistaina ja tänään taas talleilua ja postissa käymistä (Merjalla on tosi paljo ny joulun alla Mary Kay tilauksia, ni vien jonku 10 pakettia päiväs postiin, näkisitte niitten kivikausi-postimuijjien ilmeet ku tuun niitten pakettien kans.....) Eilen käytiin Anneten kans ettiin mulle taas laukkua, mut päädyin ostaa sit tollasen "lätkäkassin", johna on pyörät alla. Annette kävi tiistaina pikasee salilla solariumis ja mä kävin sillä aikaa ostaan ihanan karvaliivin itelle ah! Venailin A:ta sitte salilla ja jutskailin Zackille, joka on salilla töis uu.

Ei täs oikeen muuta, pikkuhiljaa alkaa ressaamaan tuo lähtö! Pitäis pakata ja shoppailla tuliasia etc APUA!!
NII ja täälä on ihmisillä ihan TÖRKEITÄ jouluvaloja.. aivan päätä särkee :D tossa nyt yks esimerkki, ja ei tuokaa ole pahimmasta päästä vielä...........
                         

                                                

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Catching up!


Maanantai 5.11

Ihana skypettämis-päivä! Ensin oli reffit Juhan, Marjon ja babyboyn kans. 'Ensitapaaminen' vauvelin kans :)

                        
Sitten heti perään jutskailtiin iskän, äiteen ja Heidin kans. Ja vielä bonukseksi  Lauri halus mesettää. Olin niin ilonen, ei voinu paremmin päivä alkaa!

Iltapvllä ajeltiin Jaden ja Belladonnan kans Manassasiin KAUHEESSA ruuhkassa, hakemaan mun muistitikkua Mirvalta..


                                 

Tiistaina oli Election Day!! Olin illalla Anneten seurana, kun hän kävi äänestämäs. Ja illalla/yöllä pidettiin köykääset karaokepippalot haha. "LAULA". Juotiin skumppaa ja laulettiin koko yö.. Mutta OBAMA jee!!

                           
Keskiviikkona mentiin A:n kans tallille, ratsittiin ilman satulaa tarhas ja sitte käytii lenkki tiellä kans. Illalla mentii Mirvan kans centervilleen syömäään. Oli vissii taas turhan väsynyttä ja hassua.. Mikä ruokasota hahah? Käytiin sit vielä Manassas Mallilla.

Perjantaina Merja lähti New Mexicoon juhlimaan hänen kaverinsa synttäreitä. Oltiin päinsä sitte likkojen kans. NII ja poliisit pysäytti mut ekaa kertaa tänä aikana.. Pikkuusen sydän pomppas ku siniset valot välähti ja sheriffi oli vaan että " Ma'am do you know why im stopping you tonight??".... Ei ollu ees hyvännäkönen poliisi officer :(
                                           

Lauantaina kävin Marilynin kans Leesburgissa outleteissa. Ja illalla katottiin sikke hyvä kauhuleffa Jasminen ja CJn kans, Chernobyl diaries, suosittelen!

Sunnuntaina käytii johnai mallilla Anneten kans ja Ikeas uu. Illalla Mirva tuli ja käytiin Chilis-ravintolassa. Tiistaina Merja tuli kotia.. Mentiin illalla Mirvan kans käymään applebees-ravintolas, Ihmekkää et kaikki rahat menee ku aina pitää käydä possuilees?!
   

                                           

Muuten vaa yleistä touhuilua, talleilua, lenkkeilyä, siivoilua,postissa käymistä etc..

  

                                       
Hirveeeeennn nättinä menos tallille ja postiin!
Huom. nolla paskaläjää! Thanks to ahkera minä!
                                    
Perjantai 16.11
Talleilua ja iltapvlllä lähdin hakemaan Mirvaa meille, hyi mikä ruuhka, mut olin jo asennoitunu siihen ni ei ärsyttäny niin paljoa haha. Siinä sitte illalla otettiin bussi DChin ja mentiin kaverin luo vähä bailamos!

Lauantaina chilll ja sitte lähettiin DCn keskustaan Takomasta Mirvan kans ja mentiin kattoon uusin Twilight. Ja te kaikki jotka sanoitte et se oli ihan paska?! Ni whattaaa?? Mun mielestä toi oli melkeimpä parhain niistä, täydellinen lopetus koko touhulle. Ps. otettiin Mirvan kans sellanen combo, että 2 medium kokosta juomaa ja large popparit ni mitäääähh, oliko ees järkyttävän kokoset limut ja popparit haha. Ei ollu enää niitten jälkee yhtään nälkä, hyi oksetti aiva! Leffan jälkeen käveltiin Valkoselle talolle, jee vihdoinkin näin Obaman talon! Mentiin takas Ericin luo ja illalla sitte kreisibailamos Ultra baariin keskustaan!

                                     


                                                                       
                                               
Sunnuntaina oleiltiin ja mietittiin et miten päästäis himbeen, ja päätettiin sit ottaa metro keskustaan  ja sieltä bussi dullesille, toki melkein myöhästyttiin siitä bussista mut ei se mitään! Kun päästiin meille asti illalla, lähettiin sit heti ajamaan Manassasia kohti. Täs vaihees tajuttiin ettei oltu syöty mitään, viimeks lauantaina päivällä niitä poppareita hyyi! Mentiin sit TGI-fridayssille syömään nams. Kauhee järkytys ku oltu niin pitkä aika syömättä omg!

Sitten täs on taas perusjuttuiluja tehty. Tytöt lähti isänsä luo eilen tiistaina ja ovat sielä n. viikon.....
                                     

Jeboouu tää oli tällänen tylsä tiivistelmä kaikesta. Nyt on blogi ajantasalla perkele :D!